maart 7, 2017

Showdagen

Show dagen
Een fascinerende belevenis voor jong en oud, de wereld in het klein.

Of het nu een stad, industrieterrein of een paardenmanege is, er is een complete wereld te ontdekken waar naast grote stations voor de treinen ook computer gestuurde auto’s en vrachtwagens rijden die alles kunnen doen wat in het echt ook kan. Ook word het dag en nacht waarbij in de nacht de wereld door honderden lampjes wordt verlicht.

Onze eerst volgende showdagen zijn gepland voor:

31 oktober

13:00 – 21:00 uur

1 november

13:00 – 21:00 uur

2 november

10:00 – 17:00 uur

Twee maal per jaar organiseert modelspoorvereniging De Drijfstang haar showdagen waarbij we laten zien dat een hobby kan uitgroeien tot een fascinerende belevenis voor jong en oud, de wereld in het klein is de beste manier om dit te omschrijven. Op tientallen vierkante meters is de werkelijkheid omgetoverd naar een wereld in het klein.

Op elke vierkante centimeter valt er wel iets te ontdekken en door deze detaillering zijn de showdagen bij De Drijfstang goed voor vele uren kijkplezier. En om niets over het hoofd te zien kun je met onze speurtocht op zoek gaan naar grappige en leuke scènes in de miniatuurwereld. Soms moet je behoorlijk goed zoeken, want we hebben er een aantal goed verstopt!

Op deze dagen kunt aan leden allerlei vragen stellen. U kunt hierbij denken aan vragen over het lidmaatschap, sponsoring maar ook technische vragen over onze of uw eigen baan.

Ook is er een verkoop van diverse locs, rijtuigen en modelspooraccessoires (nieuw en 2e hands).

Heeft u een locomotief met kuren? Ook deze kunt u meenemen en wij kijken hem met plezier na!

Tip: Neem wat kleingeld mee (50 cent) voor bijvoorbeeld het kinderbaantje!

Wat kost het?

KINDEREN ONDER DE 12 JAAR

KINDEREN BOVEN DE 12 JAAR EN VOLWASSENEN

Waar?

Bloemhofweg 99, 8072 DV Nunspeet