januari 19, 2016

Sponsor

Sponsoren

Modelspoorvereniging de Drijfstang heeft een wereld in het klein gecreëerd en geeft daarmee bedrijven de kans om zichzelf in deze miniatuurwereld te presenteren. Bijvoorbeeld in de vorm van een maquette van een karakteristiek bedrijfspand, reclamezuilen, reclame op modelvrachtauto’s, enzovoort.

RECLAMEBLOK TIJDENS DE FILM

Voor een bedrag van € 50,- per jaar heeft u de mogelijkheid om een reclameboodschap van maximaal 10 seconden te laten zien tijdens onze films, die doorlopend getoond worden aan de duizenden bezoekers tijdens onze showdagen. Deze reclameboodschappen komen in het reclameblok die de films elke 30 minuten zullen onderbreken.

RECLAME OP DE DEZE WEBSITE

Voor een bedrag van € 50,- per jaar heeft u de mogelijkheid om reclame op de voorpagina van de website van deze vereniging te plaatsen. Onze website wordt gemiddeld 5000 maal per jaar gezien

COMBINATIE VAN RECLAMEBLOK EN VRACHTAUTO OF TREIN

Voor een bedrag van € 150,- per jaar heeft u de mogelijkheid om een reclameboodschap te plaatsen op een rijdende vrachtauto of een treinwagon in combinatie met een reclameblok tijdens onze films zoals in sponsorpakket 1.

EEN MAQUETTE IN DE MINIATUURWERELD

De absolute topper is een maquette van hoge kwaliteit van uw bedrijfspand, al dan niet in combinatie met reclamezuilen, vrachtauto's enzovoort. Het is ook mogelijk om uw bedrijfsproces in model na te bouwen in de vorm van bewegende scenes.
Voor een bedrag vanaf € 200,- per jaar heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een dergelijke maquette. De kosten van uw maquette zijn afhankelijk van de complexiteit en mate van detail

RIJDENDE RECLAME OP VRACHTAUTO OF TREIN

Voor een bedrag van € 100,- per jaar heeft u de mogelijkheid om een reclameboodschap te plaatsen op een rijdende vrachtauto of een treinwagon. De vrachtauto rijd gedurende de showdagen over de H0 baan en is een grote aandachtstrekker. Deze auto’s rijden volledig geautomatiseerd, net zoals in het echt.
Plaatsing op een treinwagon gaat ook niet onopgemerkt voorbij. Bezoekers zullen deze trein gedurende de showdagen altijd voorbij zien rijden als een rijdende reclametrein.
Doordat bezoekers aandachtig de treinen en auto's volgen, wordt uw reclame goed gezien!